Να στείλετε μήνυμα
Σπίτι >

Hangzhou Dreamy Technology Co.,Ltd Σχεδιάγραμμα επιχείρησης

Γύρος εργοστασίων
Production Line

Η θέση του ονειροπόλου εργοστασίου τεχνολογίας Hangzhou είναι σε μια όμορφη πόλη της Κίνας, Hangzhou.  Υπάρχουν 3000 τετραγωνικά μέτρα σε χτίζοντας 5, Νο 26, δρόμος Nangonghe, περιοχή Yuhang, Hangzhou, Zhejiang, Κίνα (ηπειρωτική χώρα).

 

Γενικά, σύμφωνα με το σχέδιο φορτίου του τμήματος πωλήσεων, καθώς επίσης και της ικανότητας παραγωγής εργαστηρίων, το τμήμα παραγωγής παίρνει την ευθύνη για την οργάνωση και τακτοποιεί το ετήσιο και μηνιαίο σχέδιο παραγωγής της επιχείρησης.

 

Αφετέρου, το τμήμα παραγωγής είναι επίσης αρμόδιο για την οργάνωση της υλικής ποσόστωσης κατανάλωσης, και τους διάφορους τεχνικούς και οικονομικούς δείκτες παραγωγής.

 

Τρίτον, σύμφωνα με τις απαιτήσεις του ετήσιου και μηνιαίου σχεδίου παραγωγής της επιχείρησης, ανάγκη τμημάτων παραγωγής να οργανώσουν το σχέδιο μέσων, κύριο πρόγραμμα παραγωγής εγκαίρως.

Κατόπιν, η γραμμή παραγωγής παίρνει επίσης την ευθύνη στην παραγωγή όλης της επιχείρησης σχεδιάζοντας, κρατά την παραγωγή σχεδιάζοντας τις συνεδριάσεις τακτικά, οργανώνει την παραγωγή κλίμακας, ενισχύει τη διαχείριση ποσόστωσης, μειώνει την κατανάλωση, βελτιώνει την παραγωγικότητα της εργασίας, στην ακριβή συμφωνία με τον τύπο, την ποσότητα, την ποιότητα, την παράδοση, την ασφάλεια και άλλες απαιτήσεις να ολοκληρωθούν οι υποχρεώσεις παραγωγής

 

Εκτός από αυτούς, υπάρχει ένα ακριβές και σαφές τμήμα για την εργασία στη γραμμή παραγωγής, η οποία περιλαμβάνει την επεξεργασία, τη συνέλευση και την επιθεώρηση.  Το τμήμα της εργασίας είναι ένα προφανές χαρακτηριστικό στην επεξεργασία, τα οποία βελτιώνουν την αποδοτικότητα της εργασίας.  Και καθένας πρέπει να εκπαιδευθεί πρίν είναι υπάλληλος.  Όλα αυτά τα πράγματα το κάνουν σε πιθανό στο προϊόν 3000pcs κάθε μέρα και σιγουρεύονται την έγκαιρη ναυτιλία.  Κάθε προϊόν έχει την ειδική συσκευασία για να εγγυηθεί την ασφάλεια των προϊόντων. Η επιθεώρηση πρίν στέλνει είναι ένας σεβασμός στους πελάτες.

Hangzhou Dreamy Technology Co.,Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

OEM/ODM

Έχουμε το τεχνικό προσωπικό μας, μπορούμε να δεχτούμε την απαίτηση του ODM και του cOem.

 

 

COem

 Σύμφωνα με τις απαιτήσεις των άλλων πωλητών, είναι αρμόδιοι για το σχέδιο και το develoment, ελέγχουν τις πωλήσεις, και μπορούμε να είμαστε αρχικός κατασκευαστής εξοπλισμού, δεδομένου ότι έχουμε ένα ακριβές και σαφές σύστημα διαχείρισης και μια αποδοτική ικανότητα παραγωγής να τους βοηθήσουμε να τελειώσουν την παραγωγή των προϊόντων και των εξαρτημάτων.  Η τεχνική και το τέλειο σύστημα διαχείρισης το καθιστούν βέβαιο στην ποιότητα των προϊόντων και της έγκαιρης ναυτιλίας.

 

ODM

Η τεχνική και η έννοια βελτιώνονται όλη την ώρα κατά τη διάρκεια των 8 ετών παραγωγής, δεδομένου ότι κάθε χώρα έχει τα πρότυπα προδιαγραφών της και είναι αδύνατο τα προϊόντα μας κατάλληλος για όλες τις χώρες, ο ODM είναι ένας καλός τρόπος να επεκταθεί ourmarket.  Αυτό που είναι περισσότερος, το τεχνικό προσωπικό έχει την εμπειρία πολλών ετών, και ξέρει για τη συγκεκριμένη απαίτηση της αγοράς κάθε χώρας. Έτσι μπορούν να καθορίσουν ακριβώς την απαίτηση των πελατών.  Επομένως, έχουμε την ικανότητα να σχεδιάσουμε και το προϊόν για άλλες επιχειρήσεις σύμφωνα με την προδιαγραφή και την απαίτησή τους. Παραδείγματος χάριν, κατά τη διάρκεια του χρόνου των προϊόντων μας είναι πάντα 3 ώρες, αλλά μπορούμε να αλλάξουμε το χρόνο σύμφωνα με την απαίτηση πελατών μέσω της αλλαγής της μπαταρίας.  Και άλλες προδιαγραφές, όπως η λειτουργία, ο λαμπτήρας tyepe, η μπαταρία, το κόκκινο και το ΛΟΓΟΤΥΠΟ και ούτω καθεξής, μπορούν να βελτιωθούν ως απαίτηση των πελατών.  Φυσικά, οι πελάτες πρέπει να παρέχουν το μέγεθος και να κάνουν τη συγκεκριμένη απαίτηση.  Ο ODM είναι ένας τρόπος να κερδηθεί χρόνος των πελατών.

 

 

Χαιρετίστε τις διαταγές των ξένων προμηθευτών και των manufatures.

R&D

Υπάρχουν 10 υπάλληλοι στο τμήμα μας έρευνας και ανάπτυξης.  Ο μεγαλύτερος μέρος του ταγματάρχη τους συσχετίζεται με ηλεκτρονικό.  Υπάρχει στην αμφιβολία ότι είναι επάγγελμα και famililar με όλα τα είδη προδιαγραφών.  Ο διευθυντής του τμήματος Ε&Α έχει την ερευνητική εμπειρία για σχεδόν 15 έτη, και μπορεί να εξετάσει όλα τα διάφορα προβλήματα κατά τη διάρκεια της έρευνας.  Και είναι ένας κανονικός κανόνας ότι το τεχνικό προσωπικό θα εκπαιδευόταν κάθε μήνα για να βελτιώσει την ικανότητα και να φτάσει τη βαθύτερη κατανόηση στα προϊόντα.

 

Οι εξοπλισμοί που χρησιμοποιούνται για τον ερευνητικό κεντρικό αγωγό περιλαμβάνουν την ακολουθία τεσσάρων τύπων:

1. Σφαίρες Intergrating:

Αυτό είναι ένας εξοπλισμός που χρησιμοποιείται για να μετρήσει τη φωτεινότητα, η οποία φωτεινή ροή εξετάσεων πηγών των προϊόντων.

2. Συγκολλώντας μηχανή κυμάτων:

Θα επιτύχει τη σύνδεση μεταξύ της συστατικής ένωσης και του μαξιλαριού PCB.  Με άλλα λόγια, πρόκειται ueds να συγκολλήσει PCBs.

3. Γηράσκων πίνακας δοκιμής:

Ο γηράσκων πίνακας δοκιμής πρόκειται να εξετάσει την απόδοση προϊόντων και να επιλέξει τα καλά προϊόντα

4. Σταθερή υγρασία Chanber θερμοκρασίας:

Αυτός πρόκειται να μιμηθεί τα διαφορετικά προϊόντα περιβαλλοντικών συνθήκης και δοκιμής.

Hangzhou Dreamy Technology Co.,Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

Τώρα, με τη σταθερή έρευνα, ο χρόνος διάρκειας τα περισσότερα από τα προϊόντα μπορεί να κρατήσει περισσότερο από 3 ώρες, και το ύφος των προϊόντων είναι περισσότερο από 100.  Αυτό που είναι περισσότερος, εμείς μπορεί να είναι cOem και ODM σύμφωνα με την απαίτηση των πελατών.
 

 

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας Αδιάβροχο φως έκτακτης ανάγκης Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2015-2024 dreamylighting.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.