Να στείλετε μήνυμα
Σπίτι >

Hangzhou Dreamy Technology Co.,Ltd Σχεδιάγραμμα επιχείρησης

Hangzhou Dreamy Technology Co.,Ltd
Company Details

Main Market:

Σε όλο τον κόσμο

Business Type:

Κατασκευαστής , Εξαγωγέας , Εταιρεία Εμπορίας

Brands:

zhuiming

Έτος που καθιερώνεται:

2006

PC εξαγωγής:

90% - 100%

Introduction

Η ονειροπόλος Co. τεχνολογίας Hangzhou, ΕΠΕ που καθιερώνεται το 2006, είναι ένας κατασκευαστής και ένας έμπορος ειδικευμένοι στην έρευνα, την ανάπτυξη και την παραγωγή των φω'των έκτακτης ανάγκης. Τα όλα προϊόντα μας χρησιμοποιούν το υλικό προστασίας του περιβάλλοντος, και κάνουμε τα περιβαλλοντικά αρχεία assessement που παρουσιάζονται στην ακολουθία των συνδέσεων εγγράφων.

Βιομηχανικές επιχειρήσεις στην επαρχία Zhejiang (πληροφορίες για τον ιδιοκτήτη) .pdf

Ονειροπόλος Co. τεχνολογίας Hangzhou, LTD.pdf

 

Βρισκόμαστε σε Hangzhou, πού έχει κατάλληλη πρόσβαση μεταφορών. Τα όλα προϊόντα μας συμμορφώνονται με τα διεθνή ποιοτικά πρότυπα και εκτιμώνται πολύ σε ποικίλα διαφορετικά markerts σε όλο τον κόσμο.  Σαν κατασκευαστή, μπορούμε να εξασφαλίσουμε την ποιότητα των προϊόντων και να σιγουρευτούμε την έγκαιρη ναυτιλία.

 

 

Κίνα Hangzhou Dreamy Technology Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

 

 

Η επιχείρησή μας έχει την ισχυρή τεχνική δύναμη, δεδομένου ότι έχουμε τη μεγάλη ομάδα των μηχανικών έτσι ο cOem και ο ODM είναι δέχονται. Στη βιομηχανία φωτισμού έκτακτης ανάγκης, περάσαμε επίσης την επικύρωση ISO9001: ποιοτικό σύστημα διαχείρισης του 2000. Και παίρνουμε την πιστοποίηση του CE.

 

Καυτές ετικέττες: Ελαφριά επιχείρηση οδηγήσεων, σημάδια εξόδων εισόδων, άμεσα έκτακτης ανάγκης ελαφριά, προϊόντα φω'των έκτακτης ανάγκης, πράσινα φω'τα έκτακτης ανάγκης, ΚΑΠ τελών για τα προσβολή του πυρός, βιομηχανικά φω'τα έκτακτης ανάγκης, ελαφρύς διακόπτης δοκιμής έκτακτης ανάγκης, φως έκτακτης ανάγκης πυροσβεστών, φως έκτακτης ανάγκης προγράμματος, επανακαταλογηστέο φως έκτακτης ανάγκης των οδηγήσεων, φω'τα φόρτισης έκτακτης ανάγκης των οδηγήσεων, αυτόματο ελαφρύ κύκλωμα έκτακτης ανάγκης, τοποθετημένο τοίχος σημάδι εξόδων κινδύνου, χρησιμοποιημένα μπαταρία των οδηγήσεων σημάδια εξόδων έκτακτης ανάγκης ελαφριά, αναμμένα με την εφεδρική, νικελίου-καδμίου επαναφορτιζόμενη μπαταρία μπαταριών, τοποθετημένο επιφάνεια φως τοίχων των οδηγήσεων με την έκτακτη ανάγκη, υψηλή - επανακαταλογηστέοι κάτω φωτισμός και κ.λπ. των ποιοτικών οδηγήσεων.

 

Με 8 εξαγωγής έτη εμπειρίας εμπορικών συναλλαγών, έχουμε τις οδηγίες μας όχι μόνο το σύστημα διαχείρισης, αλλά και την αρχή της επιχειρησιακής φιλοσοφίας.  Επιμένουμε στη «πρώτη ποιότητα, την πρώτη εμπιστοσύνη, και την πρώτη υπηρεσία» όπως η αρχή πιστωτικής διαχείρισής μας, εστίαση στη διεθνή αγορά, προσπαθεί για την τελειότητα.  Όλη την ώρα, η πεποίθησή μας είναι «ειλικρινής εξυπηρέτηση πελατών, και δημιουργεί την επιχειρηματική αξία».  Και είναι επίσης ως σκοπός των επιχειρησιακών δραστηριοτήτων στην αγορά, ποια μέσα βάζουμε τα ενδιαφέροντα πελατών πρώτα, ανάλογα με τη φήμη για τη ζωή.  Επειδή η πίστη μας πρόκειται να αυξήσει το μερίδιο αγοράς μέσω των αδιάλειπτων προσπαθειών, κατόπιν καθιερώστε την επιχειρηματικές εικόνα και την προσπάθεια στην οικοδόμηση ενός εργατικού, επιθετικού επιχειρηματικού πνεύματος, προσοχή στη λεπτομέρεια, και προσπαθήστε να τελειοποιήσετε το όραμα προϊόντων και την ακεραιότητα, πάθος, τέλεια έννοια υπηρεσιών.  Από την επιχείρηση η επιχείρηση, βαθμιαία, άνοιξε βαθμιαία γύρω από τις αγορές, τα προϊόντα έχουν πωληθεί στο εσωτερικό και στο εξωτερικό.  Αναμένουμε ειλικρινά να συνεργαστούμε με σας και win-win, θερμά υποδοχή για να επισκεφτούμε την επιχείρησή μας δημιουργήστε το φωτεινό μέλλον από κοινού.

 

 

Εν τω μεταξύ, είμαστε ευαίσθητοι στην αγορά.  Η αρχή μας είναι ότι από τη σημερινή προοπτική περιγράφει την ανάπτυξη του αυριανού μεγάλου, και προσπαθεί να χτίσει τις πρώτης τάξεως γραμμές παραγωγής και τις γραμμές υπηρεσιών, την ποιότητα της επιβίωσης, την καινοτομία και την ανάπτυξη, και αναμένει με ενδιαφέρον τους νέους και παλαιούς πελάτες χέρι-χέρι, δημιουργεί λαμπρό. Χαιρετίζουμε όλους τους κύκλους για να έρθουμε στο εσωτερικό και στο εξωτερικό στις διαβουλεύσεις και την επιχειρησιακή διαπραγμάτευση.

 

 

 

Εάν έχετε οποιοδήποτε ενδιαφέρον, pls μας ελάτε σε επαφή με μέσω της ακολουθίας των πληροφοριών.

 

Προσθέστε: Οικοδόμηση 5, Νο 26, δρόμος Nangonghe, περιοχή Yuhang, Hangzhou, Zhejiang, Κίνα (ηπειρωτική χώρα)

Τηλ.: 0086-57188303726

Fax: 0086-57188302716

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: το sales@dreamylighting.com, το Carey-wan@163.com

Skype: berta.dreamy

lisa.sun78

wesleyzhang86

 

cathyzhang.dreamy

         

 

Υπηρεσία

1. Προσαρμοσμένος:

Είμαστε μια εμπορική επιχείρηση καθώς επίσης και ένας κατασκευαστής που έχουν τους επαγγελματικούς μηχανικούς, έτσι οποιεσδήποτε απαιτήσεις των πελατών μας για τα προϊόντα, θα προσπαθήσουμε να αναπτυχθούμε και έρευνα.  Αυτός σημαίνει το cOem και ο ODM είναι διαθέσιμος, ο οποίος περιλαμβάνει:

 
  • Λογότυπο τυπωμένων υλών Silking στο προϊόν
  • Προϊόντα Customeized
  • Προσαρμοσμένη συσκευασία
  •  

2. Ποιότητα των προϊόντων:

Με 8 έτη η παραγωγή και οι μηχανικοί μας έχουν κάνει την έρευνα για να σιγουρευτούν ξανά και ξανά τον υψηλό - ποιότητα των προϊόντων.  Εν τω μεταξύ, είμαστε ευαίσθητοι στην αγορά για τόσα πολλά έτη ανταλλάσσοντας την εμπειρία.  Παρέχουμε το σχέδιο μόδας, τη λογική και ανταγωνιστική τιμή, και τη γρήγορη χρονική ανοχή.

 

3. Έρευνα

 

Οποιαδήποτε έρευνα θα απαντηθεί μέσα σε 24 ώρες.

 

4. Υπηρεσία μεταπώλησης

  • Όλα τα προϊόντα θα είναι αυστηρά ποιότητα που ελέγχεται πριν από τη συσκευασία.
  • Όλα τα προϊόντα θα συσκευαστούν καλά πρίν στέλνουν.
  • Όλα τα προϊόντα και τα περισσότερα από τα εξαρτήματα έχουν 3 έτη εξουσιοδότησης.

5. Πληρωμή

Μπορείτε να πληρώσετε για τη διαταγή μέσω: T/T, Western Union, γραμμάριο χρημάτων, L/C

 

History

Η ονειροπόλος Co. τεχνολογίας Hangzhou, ΕΠΕ που καθιερώνεται το 2008, είναι ένας κατασκευαστής και ένας έμπορος ειδικευμένοι στην έρευνα, την ανάπτυξη και την παραγωγή των φω'των έκτακτης ανάγκης.  Καταρχάς, υπάρχουν μόνο διάφοροι υπάλληλοι, αλλά τώρα, που αυξάνονται σε 80. Με 8 έτη παραγωγής, οι μηχανικοί μας έχουν κάνει την έρευνα για να βελτιώσουν ξανά και ξανά την ποιότητα των προϊόντων.  Αυτή τη στιγμή, τα προϊόντα μας πωλούν σε όλο τον κόσμο και παίρνουν μια καλή φήμη από τους πελάτες μας καθώς επίσης και τους ανταγωνιστές μας.

 

 

Κίνα Hangzhou Dreamy Technology Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

 

Στην αρχή της οργάνωσης η επιχείρηση, επιμένουμε στη «πρώτη ποιότητα, την πρώτη εμπιστοσύνη, και την πρώτη υπηρεσία» ως αρχή πιστωτικής διαχείρισής μας.  Προκειμένου να γίνει το καλύτερο μέλλον, το τμήμα Ε&Α μας κάνει την έρευνα ξανά και ξανά για να βελτιώσει την ποιότητα των προϊόντων, να εστιάσει στη διεθνή αγορά, και να προσπαθήσει για την τελειότητα.

 

Ειδικευτήκαμε στην παραγωγή και τα φω'τα έκτακτης ανάγκης εμπορικών συναλλαγών, οι καυτές ετικέττες μας περιλαμβάνουν: Η ελαφριά επιχείρηση των οδηγήσεων, έξοδος εισόδων υπογράφει, άμεσα έκτακτης ανάγκης ελαφριά, προϊόντα φω'των έκτακτης ανάγκης, πράσινα φω'τα έκτακτης ανάγκης, ΚΑΠ τελών για τα προσβολή του πυρός, βιομηχανικά φω'τα έκτακτης ανάγκης, ελαφρύς διακόπτης δοκιμής έκτακτης ανάγκης, φως έκτακτης ανάγκης πυροσβεστών, φως έκτακτης ανάγκης προγράμματος, επανακαταλογηστέο φως έκτακτης ανάγκης των οδηγήσεων, φω'τα φόρτισης έκτακτης ανάγκης των οδηγήσεων, αυτόματο ελαφρύ κύκλωμα έκτακτης ανάγκης, τοποθετημένο τοίχος σημάδι εξόδων κινδύνου, χρησιμοποιημένα μπαταρία των οδηγήσεων σημάδια εξόδων έκτακτης ανάγκης ελαφριά, αναμμένα με την εφεδρική, νικελίου-καδμίου επαναφορτιζόμενη μπαταρία μπαταριών, τοποθετημένο επιφάνεια φως τοίχων των οδηγήσεων με την έκτακτη ανάγκη, υψηλή - επανακαταλογηστέοι κάτω φωτισμός και κ.λπ. των ποιοτικών οδηγήσεων.

 

Μετά από τις συνεχείς προσπάθειες, ECONLITE, με την ισχυρή επιχείρηση επιρροής στη Μαλαισία, κάνει έναν βαθύτερο να καταλάβει για την επιχείρησή μας και τα προϊόντα μας, είναι πρόθυμα να συνεργαστούν με μας και να πάρουν μια μακροπρόθεσμη σχέση εμπορικών συναλλαγών.

 

 

Σχετικά με το μέλλον, η zhuiming Co. ΕΠΕ τεχνολογίας Hangzhou έχει ένα σαφές σχέδιο και εργάζεται σκληρά προς το.  Ελπίζουμε να κρατήσουμε 200 υπαλλήλους κατά τη διάρκεια 5 ετών και να πωλήσουμε τα προϊόντα σε όλο τον κόσμο βασίσαμε τον υψηλό - ποιότητα και ανταγωνιστική τιμή.

  

 

Κίνα Hangzhou Dreamy Technology Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 1

 

 

 

Our Team

Επιλέγετε την ονειροπόλο Techonology Co. Hangzhou, ΕΠΕ, θα απολαύσετε τις προστιθεμένης αξίας και μιας στάσης υπηρεσίες μας, είναι το καθήκον μας για πάντα.

 

Κίνα Hangzhou Dreamy Technology Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

 

 

 

 

 

 

 

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας Αδιάβροχο φως έκτακτης ανάγκης Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2015-2024 dreamylighting.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.